Kledingwinkel in Kortrijk voor stijlvolle mannen

The shop

 

De collectie van SELECTED NATION is vooral gericht op de modebewuste man die weet wat hij wil in het leven en die grote belangstelling heeft voor de nieuwste trends. De stijl is geënt in kwaliteit en combineert een coole, stijlvolle look met edgy, ruwere details.

De collectiestukken beantwoorden volledig aan de behoeften van een typische stijlvolle mannenkleerkast. Van een klassiek kostuum, over een leuke jeans outfit tot een trendy casual look.

Het is een combinatie van klassieke stijlen en een casual lijn die zich richt tot de man die zich steeds bewust is van zijn look en voortdurend op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends die bestaan uit comfortabele stijlen, kwalitatieve materialen en mooie details. Bij Selected gaat kwaliteitsvolle kledij altijd samen met een goede en scherpe prijs.

Kristof en zijn team staan dagelijks van 10u t.e.m. 18u (behalve op zondag) voor u klaar met hun deskundig styling-advies.

Kortom, iedere modebewuste man moet gewoon eens een bezoekje brengen aan Selected Nation te Kortrijk.

Selected Homme

Selected Homme staat voor goede smaak in elke pasvorm. Van de casual look tot de klassieke look. Het merk creëert een unieke kijk op de hedendaagse man die zeker is van zijn stijl. Het merk geeft aandacht aan details en hoge kwaliteit, maar gaat samen met een goede en scherpe prijs.

Selected Homme is onderverdeeld in 3 lijnen:
INDIGO – geïnspireerd door jeans en gecreëerd voor de relaxte man waarvan de jeans het centrale item is in de kleerkast.
HERITAGE – traditionele kledij die dagelijks terugkomt in elke kleerkast. bv: een donkerblauwe katoenen broek.
IDENTITY – De Identity lijn biedt een gesofisticeerde maar moderne uitstraling. Veel aandacht wordt besteed aan een goeie pasvorm van ieder kostuum. Elegant maar toch gemakkelijk en met een goed zittende pasvorm.

Only & sons

Only & Sons staat voor een sterke hedendaagse mode met onberispelijke details. Mode moet zowel origineel als een trend zijn en dit is wat het merk Only & Sons weerspiegelt. De Only & Sons man loopt los door het leven zowel letterlijk als figuurlijk, maakt zijn eigen regels en weet wat hij wil in het leven.

Hij is een relaxte/ruwe man die het merk nog beter tot zijn recht laat komen. Hij is iemand die niet te veel tijd besteedt aan zijn combinaties, het merk Only & Sons spreekt voor zich.

Tijdloze basics tot stoere lederen jackets met zowel een klassieke v-neck als een afgewassen T-shirt met een stoere print.